Jump to content
MK2JAMESVR

Can anyone solve this engine problem!?

Recommended Posts

Hi my mk2 vr6 has recently started to have a problem. When I change gear and put my foot back down on the accelerator I get a hesitation/lag before the power comes back through. I've been experiencing this when taking the revs higher, when I change gear around 2000rpm it doesn't do it but when it take the revs high and change through the gears I get a power drop/hesitation when I put my foot back down on the accelerator. I've heard a few people having a similar problem but have not found the solution. Someone suggested the coil pack needs changing or the cam shaft sensor. Has anyone experienced this problem. Thanks (mk2 golf 2.8 VR6) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah it's lumpy after I change gear for a second or two before the power comes back through, also when driving steady if I come of the power then put my foot down again sometimes it bogs a bit and drop power for a second 

Edited by MK2JAMESVR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omg £300....I can’t remember what I paid, but man that’s a lot.

Nice one let’s hope it resolves the issues and she’s running like a dream again .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×