Jump to content

OZZIVR6

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi all I've got a 3.2L vr6 with 240000kms on it It blows a crazy amount of blue/white smoke on startup fir the first 5kms of driving then it drives great Compression is good, between 185& 200 on all cylinders I've replaced the valve stem seals with the head on and it still blows a cloud of smoke on acceleration after engine breaking Coolant levels are good there's no foam under the oil filler cap I've replaced the pcv valve assembly It had new timing chains 30000 ks ago before I bought it Kinda running out of ideas.... How else could oil make its way into the cylinde
  2. Hi all I've got a 3.2L vr6 with 240000kms on it It blows a crazy amount of blue/white smoke on startup fir the first 5kms of driving then it drives great Compression is good, between 185& 200 on all cylinders I've replaced the valve stem seals with the head on and it still blows a cloud of smoke on acceleration after engine breaking Coolant levels are good there's no foam under the oil filler cap I've replaced the pcv valve assembly It had new timing chains 30000 ks ago before I bought it Kinda running out of ideas.... How else could oil make its way into the cylinde
  3. Hey sump slammer, I'm super interested in your posts!! I've got a 3.2L vr6 & had nothing but problems During the year I've owned it, seems Any good I do to it I'm rewarded with terrible symptoms It's got 200k on the clock, wasn't driven for years before I bought it, did a major on it when I first got it, new fluids plugs coils filters belts vaccuum lines, as you do.... Then the problems arrived ! Serious ammounts of blue smoke At start up,new pcv, newvalve stem seals, was all good for a bit Did another major engine flush recently to try eliminate any ring lock n things gone bad to
  4. Hey sump slammer, I'm super interested in your posts!! I've got a 3.2L vr6 & had nothing but problems Sally year since I've owned it seems Any good I do to it I'm rewarded with terrible symptoms It's got 200k on the clock, wasn't driven for years before I bought it, did a major on it when I first got it, new fluids plugs coils filters belts vaccuum lines, as you do.... Then the problems arrived ! Serious ammounts of blue smoke At start up,new pcv, newvalve stem seals, was all good for a bit Did another major engine flush recently to try eliminate any ring lock n things gone bad to wor
×
×
  • Create New...